2019-2020

In het najaar van 2019 werd een transport verzorgd met goederen voor ons SAKURA-Centrum in Perechyn. De verwachting is dat in 2020 en 2021 nog enkele transporten zullen volgen. Het SAKURA-centrum beschikt over veel verschillende ruimtes met een totaal oppervlak van 1300 vierkante meter. Er is flink wat meubilair nodig voor de inrichting!

HULPGOEDEREN

Gebruikte kleding, schoenen en knuffels zijn niet de hulpgoederen waar wij naar op zoek zijn. Wij verzorgen alleen een hulptransport wanneer onze doelgroep(en) in Oekraïne specifiek om bepaalde goederen vraagt. Op dit moment zijn dat goederen voor ons SAKURA-Centrum en het internaat in Perechyn.
Hulptransporten vormen een belangrijk deel in de hulpverlening van stichting CHOE. Onder leiding van Hans Stappenbelt zijn inmiddels vele transporten naar het Oostblok verzorgd. De hulpgoederen worden 'op maat' geleverd. We proberen zoveel mogelijk aan de vraag en wens van de verschillende tehuizen te voldoen. Computers, sanitair, (nieuwe) kleding, school en kantoormeubilair vormen de belangrijkste ingrediënten in onze hulptransporten.
LEES MEER LEES MEER
TRANSPORT
Moscow
Stockholm
Istanbul
Warsaw
Berlin
Vienna
Ukraine BEKIJK VIDEO BEKIJK VIDEO BEKIJK VIDEO BEKIJK VIDEO
STICHTING CHOE - ZONNEDAUW 26A - 7443ER - NIJVERDAL - TELEFOON +31 (548) 616352 - EMAIL choe@wxs.nl