REIS

U reist per luxe touringcar (geen lijndienst) naar Oekraïne.

OVERNACHTINGEN

Tijdens de heen- en terugreis overnacht u in uitstekende hotels in Polen. In Oekraïne overnacht u in een hotel in de stad Uzhgorod

REIS- EN VERBLIJFSDUUR

1 week (Voorjaarsvakantie)

KOSTEN (2020)

EUR 450,00 per persoon (18 jaar en ouder) EUR 285,00 per persoon (t/m 17 jaar) Prijzen zijn ‘All-in’, dus inclusief ontbijt, diners, reisverzekering etc.

CULTUUR

Naast het bezoek aan internaten en scholen krijgt u uitgebreid de gelegenheid om kennis te maken met de Oekraïense cultuur en kunt u genieten van verschillende traditionele maaltijden. Smacnogo, eet smakelijk!

REACTIES REIZIGERS

De reis naar Oekraïne heeft een onuitwisbare indruk op mij gemaakt. Zoveel kinderen die hunkeren naar eigenlijk alleen maar liefde en aandacht. Een aai over de bol…
Stichting CHOE organiseert jaarlijks een busreis naar Oekraïne. (Oud)gastouders en belangstellenden kunnen een kijkje nemen in het land waar men al zoveel over gehoord heeft en, nog veel belangrijker, ook de kinderen ontmoeten die in het verleden vakanties in Nederland hebben doorgebracht. Ook worden grote steden als Uzhgorod en Mukachevo bezocht en diverse uitstapjes georganiseerd. Reis eens mee, u krijgt er geen spijt van!
LEES MEER LEES MEER
OEKRAINE REIZEN
Moscow
Stockholm
Istanbul
Warsaw
Berlin
Vienna
Ukraine
SAMEN OP REIS

PRIVACY

Uiteraard stelt u prijs op privacy. U heeft tijdens de overnachtingen dan ook de beschikking over een eigen één- of tweepersoonskamer. Ontbijten en dineren doen we gezamenlijk, we zijn samen op reis. Erg gezellig!

POLEN & SLOWAKIJE

De reis naar Oekraïne is al een belevenis op zich! We reizen via Duitsland naar Polen. Na verblijf in een uitstekend hotel reizen we de volgende dag door Slowakije naar Oekraïne. Een prachtige reis door het Tatragebergte, een fantastisch natuurgebied!
INFO OF AANMELDEN INFO OF AANMELDEN
STICHTING CHOE - ZONNEDAUW 26A - 7443ER - NIJVERDAL - TELEFOON +31 (548) 616352 - EMAIL choe@wxs.nl