GIFT

Uiteraard is uw gift meer dan welkom. U kunt, als u ons financieel wilt ondersteunen, gebruik maken van de onderstaande donatiebutton. Bij voorbaat heel hartelijk dank!

INFORMATIE GASTOUDERS

Gastouders van ons vakantieplan kunnen voor informatie telefonisch contact met ons opnemen. U kunt bellen met: Wilma Veurink (06) 43967280 Ine Snellink (06) 48797933 Ina Snippe (06) 12590577
Wat niemand had verwacht gebeurde toch, op 24 februari viel het Russische leger Oekraine binnen. De gevolgen zijn verschrikkelijk en eigenlijk niet te overzien. Wat doen we en wat kunnen we doen? Daarvoor zijn we in overleg met vele instanties in Nederland, onze medewerkers in Oekraine, hulporganisaties in de regio, de overheid, met mensen die duidelijk kunnen aangeven aan welke hulp behoefte is. Op die manier proberen we hulp ‘op maat’ te leveren.
DONATIE DONATIE
OORLOG OEKRAINE
Moscow
Stockholm
Istanbul
Warsaw
Berlin
Vienna
Ukraine
STICHTING CHOE - ZONNEDAUW 26A - 7443ER - NIJVERDAL - TELEFOON +31 (548) 616352 - EMAIL choe@wxs.nl

OPVANG VLUCHTELINGEN

We krijgen veel vragen van mensen die iets willen doen voor Oekraiense mensen die op de vlucht zijn. Veel mensen zijn bereid één of meerdere vluchtelingen op te vangen. Landen als Polen, Slowakije en Hongarije doen hun uiterste best voor de (eerste) opvang van vluchtelingen. De wijze waarop zij dit doen is bewonderenswaardig. Ook in Nederland zijn er intitiatieven op dit gebied. UNHCR (VN-Vluchtelingenorganisatie) geeft op haar website duidelijke informatie.

GEZOCHT/GEVRAAGD

We zijn op zoek naar aggregaten en generatoren nieuw of gebruikt voor een redelijke prijs. (Gratis mag ook) Wie kan ons helpen aan verbanddozen, EHBO-koffers, en ander medisch materiaal? Smartphones zijn van harte welkom!
MAIL ONS MAIL ONS
UNHCR UNHCR
ADVIEZEN ADVIEZEN

WEBLOG

We schreven t/m mei 2022 updates over ons werk in Oekraine.